Predstavenie



Ahoj! 

Vítame Ťa pri našom úplne prvom blogovom článku! Sme dve šialené baby, kamarátky, veľké idealistky a pozitívne naladené osoby alebo teda ak chceš, SLNIEČKÁRKY. Každá sme vyšli z iného mesta, prostredia, rodiny, no naše cesty raz a navždy spojila Metodka. Stredná škola, bilingválne gymnázium Metodova v Bratislave, ktorej putovanie nás posunulo tam, kde práve teraz sme. 

Chceme zmeniť svet a posunúť ho do inej sféry. Snažiť sa odstrániť zlo (aspoň jeho veľkú väčšinu) tým, že budeme ľuďom, a teda aj Tebe, ukazovať všetky krásy a pozitíva života, no najmä ŠÍRENÍM DOBRA! Áno, všetko toto sa Ti môže zdať ako len cliché frázičky dvoch premotivovaných dievčiniek, ktoré ešte nič nedosiahli, nič nezažili a vlastne veď ony ani len netušia ako to tu chodí... 

Áno, okej možno máš pravdu. Nezjedli sme všetku múdrosť sveta, no to, čo v hlavách máme sú ideály, ktoré nám nikto nikdy nevezme! Tým, že ich budeme šíriť ďalej a pestovať semienka dobra a dobroty v hlavách iných, tým, že sa ich nikdy nevzdáme a tým, že chceme všetkým ukázať, že sa to dá. 

Celý nápad s vytvorením tejto platformy vznikol v hlavách dvoch dievčat, ktoré snívajú vo veľkom a pozerajú sa na svet cez ružové okuliare (ale to ste si už asi všimli). Ak nás poznáš, vieš, že je veľmi výnimočné vidieť nás bez úsmevu, aj preto ten názov. 

Nakoľko sa veľmi veľa zamýšľame nad vecami, rady by sme s Tebou zazdieľali tieto myšlienky a dúfame, že sa budeme môcť o našich nápadoch porozprávať aj s Tebou, potenciálnym čitateľom.

A prečo si teda myslíme, že by sme vedeli zaujať aj Teba? No tak to naozaj netušíme, ale pokiaľ si sa dostal/a až sem, mohlo by to dávať zmysel. Čítaním nášho blogu by sme Ti chceli ponúknuť zdravo optimistický a pozitívny náhľad na svet, na rôzne témy, ktoré nás stále dokola fascinujú a budeme sa spoločne snažiť pochopiť fungovanie jednotlivcov. 

Zároveň máš jedinečnú možnosť aspoň trochu nás spoznať a takto s nami zažiť príjemné chvíle. Obe študujeme v zahraničí, máme veľké ambície, chceli by sme pomôcť Slovensku v ďalšom nevyhnutnom rozvoji, chceme šíriť lásku, milujeme módu, knihy a zaujímame sa o aktuálne témy. A o všetkom, čo sme teraz začali a aj nezačali, si budeš môcť prečítať už čoskoro, tu u nás. 


Vítame Ťa v našich hlavách a tešíme sa na Teba! 


Poďme spolu zmeniť svet!

S úsmevom, 


SlnkÁ, Sarah & Alex 

Komentáre